QUÈ FEM A ✝️?         Hola!!! Sóc la Maria Jesús 👩🏻‍🏫 de religió de l'escola Nadal, us faig un xic del què i com treballem la religió a la nostra escola.

💡QUÈ TREBALLEM?
A la classe de Religió Catòlica treballem el currículum oficial de la nostra àrea, tot i adaptant-lo als grups i a l'alumnat.  

Treballem les TRADICIONS de la nostra cultura: Nadal, Quaresma, Pasqua, Pentecosta...
Parlem sobre DÉU, coneixem a JESÚS de Natzaret,… i a molts dels personatges i persones que han participat de la nostra història passada i recent.

Descobrim el llenguatge religiós a la BÍBLIA, els seus llibres, autors, les paràboles, els relats, símbols… Copsem la seva presència a les manifestacions artístiques de la nostra cultura. 

Investiguem les característiques de les 5 grans Religions del món, fomentant el respecte a les creences.

Reflexionem sobre els VALORS de la nostra societat amb una arrel cristiana i els posem en pràctica en el nostre dia a dia…

🖇COM TREBALLEM?
Treballem motivats i amb il·lusió per les noves activitats dins de la programació de cada curs.
Creant, utilitzant i compartint un material diversificat que intenta potenciar les diferents habilitats i interessos dels nostres alumnes.

A partir del nostre Blog: Religió Escola Nadal, és la nostra AULA VIRTUAL. On els alumnes troben els recursos, les eines TAC, i els materials propis que anem elaborant cada curs.

Fent ús de les TIC a l'aula: Amb l'INTRANET de l'escola, organitzem les tasques tant individuals com a cooperatives.  Hi confeccionem documents, presentacions, jocs, dibuixos, qüestionaris… Amb els ipads fent servir APPS de la Bíblia pels infants. I amb materials propis per la PDI.

Creant i editant petits videos  al nostre canal de Youtube.

Tot i que apostem per una incorporació i un ús racional de la tecnologia a l'aula (ja que permet millorar l'aprenentatge, enriquir les relacions interpersonals i crear individus competents al món actual), no deixem de banda el treball no tecnològic.

Participant a les dinàmiques i activitats de l'aula física. Compartint amb els grups de nens i nenes de tots els cursos que venen a l'aula de Religió.

Representant el teatre de Nadal: Els Pastorets. On de 1r a 6è els alumnes interpreten una versió basada en textos tradicionals, fonts bíbliques, coreografies actuals....

Tot amb la finalitat que l'aprenentatge dels nens i nenes sigui significatiu i emocionant.💗

No dubteu en contactar amb mi  en el cas de tenir qualsevol dubte. Podeu adreçar-vos a la secretaria de l’escola o a 📧: mariajesus@escolanadal.cat.

Gràcies per visitar-nos i fins aviat!!!